Model A60/M60 - Incinerator de capacitate mica

Incinerarea s-a dovedit întotdeauna ca fiind cea mai eficientă metodă pentru distrugerea deşeurilor. Produsele noastre sunt construite după cele mai înalte standarde şi respectă toate reglementările europene. Reţeaua noastră de dealeri se răspândeşte peste tot pe Glob. INCINER8 este prezent şi în România prin compania PAMMALL, membră a grupului de firme AQUA.

Modelul A60/M60

Incinerator A60.Modelul A60 este cel mai mic incinerator din gama noastră de produse şi poate fi integrat în numeroase sisteme şi aplicaţii. Incineratorul este prevăzut cu o cameră de ardere de 130 dm3, precum şi un compartiment pentru cenuşă şi o ușă pentru evacuarea acesteia. Camera secundară asigură tratamentul termic al gazelor rezultate în urma arderii primare.

Tehnologia construcţiei și trapa de încărcare de dimensiuni mari asigură siguranţă crescută în funcţionare şi arderea uniformă a deşeului. Incineratorul este construit din oţel anodizat de 3mm şi capitonat cu ciment refractar de 60mm, asigurând eficienţă termică maximă, în timp ce pereţii exteriori rămân reci.

Incineratorul este prevăzut cu un grătar ceramic, la fel ca incineratoarele pentru deşeuri periculoase. Arderea deşeurilor se face vertical, de jos în sus. Acest lucru permite ca cenuşa să cadă în compartimentul inferior, fiind uşor de eliminat. Construcţia incineratorului permite ca arderea să se facă rapid, consumul de combustibil fiind foarte mic.

Operarea se face uşor, incineratorul fiind complet automatizat. Incineratorul A60/M60 se livrează complet asamblat, gata de funcţionare.

Recuperator de căldură

Ca dovadă a devotamentului nostru pentru mediul înconjurător, am proiectat un sistem pentru recuperarea căldurii rezultate în urma arderii. Acest sistem este folosit pentru producerea de apă caldă.

Nu întotdeauna sistemul nostru va putea înlocui integral sistemul existent, dar va putea funcţiona ca un sistem complementar şi va scădea semnificativ costurile energetice. Acest sistem poate fi montat la livrare sau poate fi comandat ulterior. Montatul se va face gratuit de către experţii noştri.

Caracteristici cheie:

‣ Costuri minime de funcţionare şi de mentenanţă;
‣ Uşor de operat şi complet automatizat;
‣ Temperaturi de operare de până la 850°C;
‣ Construit din oţel de 3 mm şi izolat intergral;
‣ Capitonaj refractar, rezistent până la 1400°C;
‣ Grătarul interior asigură o ardere completă;
‣ Încărcare uşoară;
‣ Siguranţă în operare;
‣ Coş de fum din oţel inoxidabil;
‣ Garanţie 12 luni sau 1000 ore de funcţionare;
‣ Certificare CE;
‣ Opţional recuperator de căldură;
‣ Numeroase aplicaţii.

Costurile pentru gestionarea deşeurilor sunt în continuă creştere. În ultimii ani, aceste costuri au crescut îngrijorător.

Specificatii M60.

Incinerator A60M60.

A6-M60

Incinerator M60.

Descarcă Broșura în limba română

 

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: